Prajitura cu crema de vanilie fara coacere

de Rahela Velicu in Prajituri, 10 Apr 2016 | 4704 vizualizari

 

O prajitura fara coacere, dar delicioasa, trebuie facute in dubla compozitie, pentru noi a fost prea putina Reteta am gasit-o mai demult tot aici pe Bucataras :) Reteta si aici- http://noiinbucatarie.ro/desert-rapid-cu-biscuiti/

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 300 ml lapte
  • 25 de biscuiti
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de faina
  • 1 cafea mai slaba
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de vanilie fara coacere:

Mai intai preparam 200 ml cafea mai slaba si o lasam la racit.

Intre timp preparam budinca de vanilie in felul urmator: punem 200 ml lapte la fiert.

3 galbenusuri de ou le batem si le amestecam cu 3 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 100 ml lapte si omogenizam bine pana devine o pasta. Adaugam aceasta pasta peste laptele fiert si lasam in continuare pe foc mic pana cand se ingroasa mestecand continuu.

Inmuiem biscuitii in cafea si punem pe fundul vasului. Adaugam crema, iar deasupra mai punem un strat de biscuiti inmuiati in cafea ( nu foarte mult ca se vor rupe).

Se da la rece pentru 1-2 ore.

Inainte de a servi, se pudreaza cacao deasupra prajiturii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga diferite esente.

2

Crema se poate face si de ciocolata

3

Biscuiti pot fi insiropati si in compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de vanilie fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (15)

CameliaR 1

11.04.2016, 11:08

Rahela Velicu 1

11.04.2016, 12:28

Moni_alex 1

12.04.2016, 10:12

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata