Prajitura din albusuri

de Lau in Prajituri, 26 Feb 2012 | 5907 vizualizari

 

by vladimir,este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cana albusuri
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1/2 cana nuci pisate
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • bilute de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se topeste, se adauga uleiul, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu o lingura si se imparte compozitia in 2 castroane. In primul adaugam 1/3 din compozitie si in al 2-lea 2/3.


In compozitia mai multa adaugam nuca,bombitele de ciocolata si amestecam. In cealalta adaugam cacao.


In tava tapetata cu hartie de copt,adaugam compozitia cu nuca si deasupra cea cu cacao,se da la cuptor cca 25 - 30 min,sa treaca testul cu scobitoarea,


Deasupra am preparat 1 plic de budinca cu gust de frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lau 1

27.02.2012, 21:17

irena 1

01.03.2012, 11:05

Lau 1

01.03.2012, 13:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi noi cu afumatura
  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu crema de vanilie