Rulada Alina

de Constelatialeu in Prajituri, 29 Ian 2013 | 12537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 biscuiti cu cacao
  • 250 ml apa
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt
  • 5 linguri zahar farin
  • 100 g nuca cocos
  • 1-2 banane,depinde cat de mari sunt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Alina:

Apa cu zaharul si cacaoa se fierb pana se ingroasa. Biscuitii se dau la masina, peste ei se toarna siropul si se framanta bine, se formeaza ca o coca. Untul se freaca cu zaharul pana se topeste acesta, se adauga nuca de cocos. Pe o foaie de ceolofan se intinde jumatate din coca de biscuiti, peste care se adauga jumatate din crema si banana, se ruleaza bine si se strange la capete celofanul. Se procedeaza la fel si cu restul compozitiei.


Ies 2 rulade. Se lasa la rece cateva ore bune. Se taie ,se servesc asa simple sau cu frisca,dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Alina" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.01.2013, 20:08

O rulada foarte buna..Si eu fac dar de post!

Lau 1

29.01.2013, 20:33

Angelina_Elena 1

30.01.2013, 12:33

ce buna e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitane cu crema de rahat