Barcute cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2012 | 3652 vizualizari

 

Azi am facut un soi de barcute sau opincute cum vreti sa le spuneti :D Reteta este extrem de simpla si de usor de facut, asa ca... spor la treaba dragilor!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 600 g faina
  • 400 ml lapte
  • 2 oua
  • 375 ml lapte
  • 1 lg ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza de vaca
  • 3 felii muschiulet de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 morcov
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza:

  Aluat:
1. Amestecam toate ingredientele si framantam bine.

2. Lasam aluatul sa se "odihneasca" 30 min.


 Umplutura:
1. Curatam morcovul si il taiem in cuburi mici.
2. Taiem ceapa si muschiuletul de porc.
3. Amestecam branza cu sarea, ceapa, morcovul si muschiuletul.

   Asamblare:
1. Intindeti aluatul intr-o foaie subtire.
2. Taiati aluatul in patrate/dreptunghiuri (eu am facut si mai mari si maimici 16x13 cm si 13x10 cm) si puneti umplutura in mijloc.

3.Alipim colturile dreptunghiului ca in imagine.

4. Colturile rezultate si despicatura le alipim.

5. Punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 35 min la 190 °C.

 

 

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza