Barcute cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2012 | 3635 vizualizari

 

Azi am facut un soi de barcute sau opincute cum vreti sa le spuneti :D Reteta este extrem de simpla si de usor de facut, asa ca... spor la treaba dragilor!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 600 g faina
  • 400 ml lapte
  • 2 oua
  • 375 ml lapte
  • 1 lg ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza de vaca
  • 3 felii muschiulet de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 morcov
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza:

  Aluat:
1. Amestecam toate ingredientele si framantam bine.

2. Lasam aluatul sa se "odihneasca" 30 min.


 Umplutura:
1. Curatam morcovul si il taiem in cuburi mici.
2. Taiem ceapa si muschiuletul de porc.
3. Amestecam branza cu sarea, ceapa, morcovul si muschiuletul.

   Asamblare:
1. Intindeti aluatul intr-o foaie subtire.
2. Taiati aluatul in patrate/dreptunghiuri (eu am facut si mai mari si maimici 16x13 cm si 13x10 cm) si puneti umplutura in mijloc.

3.Alipim colturile dreptunghiului ca in imagine.

4. Colturile rezultate si despicatura le alipim.

5. Punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 35 min la 190 °C.

 

 

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto