Barcute de avocado

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2012 | 4843 vizualizari

 

imi place nespus de mult avocadoul,are vitamine,potasiu etc,la Dr Oz am auzit ca ajuta si la slabit,in fine in putine cuvinte este foarte bun,si imi place cat mai matur,are un gust neutru si merge cu orice,cu ceapa,cu parmezan,mai piscacios,mai dulce in toate felurile imi place,sper sa va placa versiunea mea de aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • un avocado
  • parmezan
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare,piper,nucsoara
  • 2 rosii mici
  • 2 afine rosii
  • 2 felioare subtiri de parmezan
  • fistic macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de avocado:

Foarte simplu: am curatat avocado-ul de coaja, l-am taiat in doua in lung, i-am scos samburele si l-am asezat in farfurie. Am sarat, piperat, un pic de zeama de lamaie si am ras niste parmezan si am asezat in gaura din mijloc al avocado-ului. Am pus si un pic de mustar deasupra, am pus si putin fistic macinat cam peste tot. Apoi am taiat doua rosii mici fellii si le-am asezat deasupra ca ornament, o afina rosie de contrast, doua felioare de parmezan si ulei de masline cam peste tot si am servit cu o felioara de paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

02.11.2012, 13:46

bun

MIUTA 1

02.11.2012, 14:15

Excelent imi placeeeee

alba_zori 1

02.11.2012, 21:00

va imbratisez pe toate,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pasta de avocado