Rulada din omleta

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 5832 vizualizari

 

Un mod inedit de a aseza la micul dejun celebra omleta

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 felii mai mari de sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Am batut ouale separat, cu un praf de sare. Am ales o tigaie mai mare pentru ca omleta nu trebuie sa fie foarte groasa. Am pus doi stropi de ulei de masline in tigaie si am intins pe toata suprafata acesteia cu un servetel. Cind s-a incins tigaia, am pus omleta, avind grija sa o intorc la momentul potrivit usor...ca sa nu se rupa.


Am pus omleta pe farfurie, am adaugat sunca pe suprafata ei si am rulat. Apoi am taiat-o ca pe o rulada si am asezat-o in farfurii pentru cei dragi.


Pe farfurii am mai pus vinete la grill, legume trase la tigaie chinezeste, masline si rosii cherry. Am preparat si brinzica de casa cu putin usturoi si am adaugat si un strop de ketchup de casa.


Iata insa cum prepara omleta Jakob Hansmann:


150 gr faina


2 oua


100 ml vin alb


100 ml lapte


20gr unt


nucsoara rasa


piper si sare


Ouale, faina, vinul, laptele, piperul, nucsoara si sarea se amesteca pentru a se obtine compozitia de omleta. Din aceasta compozitie facem doua omlete intr-o tigaie in care incingem untul ....


Apoi umplutura poate fi din sunca,somon afumat, etc ...


Oana a pregatit si ea aici o alta varianta.


Jakob impacheteaza rulada de omleta, cind e gata, in folie si o da la frigider sa se raceasca bine.


O serveste cu un sos facut din 200 gr brinza de vaci, 1 lingura de smintina, piper, boia foarte iute si suc de lamiie (optional si caviar :D )


Completare Bucataras Mariana:


Eu o fac deseori !dar pun un strat de cascaval ras apoi sunca presata si iar un strat de cascaval ras,asta cind e calduta un pic,alternind toare astea cu frunze de spanac!rulez strins intr-o folie de staniol sau cea trasparenta si o dau putin la rece!e grazava,incercati asa,ca mine!


 

TIPS-URI

1

www.bucataras.ro/retete/255/rulou_de_omleta_cu_marar_si_ceapa_verde.htmlse poate adauga marar in omleta si ardei rosu taiat fisii foarte subtiri pentru a o colora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elena1988 1

08.02.2011, 14:21

merisor 1

16.09.2012, 09:47

buna idee pentru micul dejun!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui umplut cu branza si cascaval