Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 1204 vizualizari

 

Neuronul meu si le-a imaginat aseara,in somn...

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla integrala
  • 1 cub de miez de lapte
  • 2-3 masline
  • 20-30 g cascaval ras
  • 2 rosii cherry
  • 4 feli de salam Sinaia
  • marar pt.decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco:

Se taie chifla in doua si se baga la cuptor 5 min,apoi se presara cascaval peste chifla.


Miezul de lapte se taie in patru,salamul este pe post de vela,maslina un steag, rosiile sunt matelotii si cam astea-s barcutele-gustarica delaco.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

alilianaa 1

15.04.2013, 19:46

Ce fain arata!

marianascarlat 1

18.04.2013, 16:59

Ce inspirarie ai avut! Pot sa fur idea?

Constelatialeu 1

18.04.2013, 17:07

Mariana,poti sa o furi...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac