Basboussa

de Mihaela11_jo in Prajituri, 16 Noi 2010 | 8550 vizualizari

COMENTARII (17)

Teo 1

16.11.2010, 21:26

intwresanta ! apa de flori de portocala e pt. miros sau are alt rol ?

Rocsi 1

16.11.2010, 21:27

bun venit printre bucatarasi..super prajitura

Mihaela11_jo 1

16.11.2010, 22:11

Multumesc rocsi

Mihaela11_jo 1

16.11.2010, 22:19

Draga Teo,
Apa de flori de portocale sau roze da un plus de gust siropului de zahar; se combina perfect cu aromele de vanilie si lamaie.
Este foarte folosita in lumea araba.

aziz 1

16.11.2010, 22:40

deja ii simt gustul .....dulce rau si aromataaa

MotanLaOale 1

17.11.2010, 10:17

foarte dulce

dentistutza 1

17.11.2010, 19:29

dulce da' buna! cred ca este grozava !

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 21:42

Si ce dulceeeeeeeeeeeee!

mena29 1

17.11.2010, 22:08

vanilla 1

19.11.2010, 14:37

asta clar trebuie incercata! ca e prea interesanta!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:35

Multumesc

ANCA 1

03.12.2010, 23:55

este fff gustoasa, cumpar si eu mereu!

Mihaela11_jo 1

17.08.2011, 19:57

Anca

nadina73 1

16.01.2012, 11:20

Mihaela,pupici promit sa incerc si varianta ta

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 10:37

Nadine

Doralinda 1

02.12.2012, 22:53


Da se aseamana putin cu cea greceasca, am mancat si din asta dar e putin diferita, adica cea arabeasca se sfarama putin cand o tai, dar cea greceasca e mai consistenta, dar gustul e cam la fel!

samira2 1

26.06.2013, 13:48

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca caramelizata