Batoane de muesli

de aziz in Dulciuri, 30 Sep 2011 | 4116 vizualizari

 

Inca o idee de mic dejun sanatos ,cam calorios :)) dar ce mai conteaza :)) am imprumutat reteta de pe blogul Antoniei si bine am facut hi hi hi...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muesli
  • caise uscate 
  • miez de nuca
  • 200 gr zahar
  • 75 ml frisca lichida
  • 160 gr unt
  • 40 gr marsmallows

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de muesli:

Procedam astfel : intr-o oala punem la foc potrivit zaharul, frisca lichida, untul pana se formeaza un sirop ; In acest sirop punem bucatile de marshmallows la topit. Amestecam sa nu se prinda si sa ajutam bucatelele lipicioase sa se topeasca, nu ca s-ar intampla ceva daca raman si bucatele netopite ;) Luam de pe foc si punem caisele, nucile si bineinteles muesli.

Amestecul format il punem pe hartie de copt in tava de la aragaz (35cm/25cm) nivelam cu o spatula si dam la cuptorul preincalzit 180-200 grade, vreme de 30 minute. Scoatem tava lasam la racit si taiem in formele dorite.

Perfecte pentru pachetelul soriceilor la scoala sau gradi si sa nu mai spun ca stau destul de multa vreme in frigider. Antonia multumesc. Excelenta reteta!!!      

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de muesli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu miere si nuci