Batoane de muesli

de aziz in Dulciuri, 30 Sep 2011 | 1972 vizualizari

 

Inca o idee de mic dejun sanatos ,cam calorios :)) dar ce mai conteaza :)) am imprumutat reteta de pe blogul Antoniei si bine am facut hi hi hi...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muesli
  • caise uscate 
  • miez de nuca
  • 200 gr zahar
  • 75 ml frisca lichida
  • 160 gr unt
  • 40 gr marsmallows

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de muesli:

Procedam astfel : intr-o oala punem la foc potrivit zaharul, frisca lichida, untul pana se formeaza un sirop ; In acest sirop punem bucatile de marshmallows la topit. Amestecam sa nu se prinda si sa ajutam bucatelele lipicioase sa se topeasca, nu ca s-ar intampla ceva daca raman si bucatele netopite ;) Luam de pe foc si punem caisele, nucile si bineinteles muesli.


Amestecul format il punem pe hartie de copt in tava de la aragaz (35cm/25cm) nivelam cu o spatula si dam la cuptorul preincalzit 180-200 grade, vreme de 30 minute. Scoatem tava lasam la racit si taiem in formele dorite.


Perfecte pentru pachetelul soriceilor la scoala sau gradi si sa nu mai spun ca stau destul de multa vreme in frigider. Antonia multumesc. Excelenta reteta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de muesli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

aziz 1

05.10.2011, 12:26

cris eu nu voi mai cumpara niciodata cu siguranta

aziz 1

05.10.2011, 12:26

kamy

aziz 1

05.10.2011, 12:26

Miuta si nou

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu ciocolata