Baton cu cereale si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 26 Oct 2009 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g fulgi de porumb
  • 60 g caise uscate
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura zahar
  • 50 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu cereale si ciocolata:

Topim mierea impreuna cu zaharul la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si amestecam continuu, pana incepe sa se ingroase. Punem si ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste.


Lasam sa se racoreasca apoi adaugam fulgii de porumb si caisele taiate marunt. Omogenizam, apoi intindem compozitia obtinuta pe hartie de copt. Dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.


O gustare delicioasa!

 

TIPS-URI

1

Ciocolata amaruie se poate inlocui cu orice fel de ciocolata va place

2

pe langa caise se mai pot adauga nuci taiate marunt si/sau miez de seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu cereale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

27.10.2009, 10:14

A iesit foarte bun, merita sa incercati fetelor. Data viitoare eu voi incerca cu ciocolata alba si nuci.

rivka 1

27.10.2009, 10:21

si eu mai fac de astea dar obsnuiesc sa zdrobesc fulgii si o pun in hartie pt bomboane ...sunt bune darse lipesc de dinti intr-o veselie, mare grija cu dintii copiilor cu atatea zaharuri!

Oana 1

27.10.2009, 10:55

Iamiiii! Le voi face si eu baietilor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu cereale