Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Avand in vedere ca este vara si este foarte cald, m-am gandit sa va aduc o bautura rece, aromata si plina de vitamine. Se prepara foarte repede si aveti nevoie de foarte putine ingrediente.
Taiem banana felii. O punem pe o farfurie si o bagam la congelator. Lasam minim 4 ore (eu am lasat de seara pana dimineata).
Punem bucatile de banana congelata in vasul mixerului de mana, adaugam mierea, laptele si mixam cateva minute pana obtinem o crema densa.
Turnam 1/2 din amestec in cupa/pahar, turnam putin sirop de visine, adaugam restul de compozitie, nivelam. Presaram nucapralinata si scortisoara.
Servim imediat sau il pastram la frigider pana in momentul servirii.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult