Beef Andreea

de epurasha2bb in Vita, 16 Iun 2010 | 2222 vizualizari

 

am facut-o pentru fetita mea cea mare Andreea

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg vrabiora de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g cascaval
  • 1 cartof
  • verdeata (marar,patrunjel)
  • 1 file piept de pui
  • 2 felii de bacon fara sorici
  • 2 felii dovlecel
  • sare,
  • piper,
  • ulei masline
  • 1 lingura crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour
  • un bol de legume cubulete mazare, morcov si cartof
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Andreea:

Se taia patrate din carnea de vita se bat cu ciocanul de snitzele, se sareaza si se pipereaza putin.Se toaca verdeata, feliile de dovlecel, pieptul de pui si ceapa rosie cubulete mici, se amesteca toate si se pune cu lingura din amestec in mijlocul patrateleor de carne de vita.Se ruleaza si se prinde cu scobitori.


Se incinge cuptorul si se aseaza rulourile unse putin cu ulei si invelite cu folie de aluminiu intr-o tava.Tot in tava alaturi de rulori puteti adauga pt.ornament niste flori sau fluturasi decupate din cartof cu forme de prajituri.Intre timp se pune mixul de legume la fiert in apa cu sare si cand sunt aproape gata se adauga o lingurita de ulei de masline.Se scot,se scurg bine de apa si cat sunt inca fierbinti se amesteca cu o lingura de crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour.


Se aseaza pe farfurie legumele cu crema si in mijloc se aseaza 4 felii taiate din ruloul de vita. In mijlocul lor se aseaza cartoful copt fluturas sau floare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Andreea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

16.06.2010, 10:53

ce frumos

Laly 1

16.06.2010, 11:42

Ce de bunatati Epurash.Dupa dulce merge sarat

ela 1

17.06.2010, 00:22

nu puteam sa lipsesc,Medioto spunea ca nici o masa fara Ela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel