Berbec la proţap

de portiadelumina in Oaie, 7 Sep 2012 | 11897 vizualizari

COMENTARII (111)

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:03

Alinuţa lasă să vadă, că ecum toamna e timpul pentru astfel de experienţe culinare

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:04

Mamaieelena cu mare drag, că şi eu cer mereu de la bucătăraşi

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:06

Vladimir Primul test l-am trecut. Dacă am să fac şi desert clar că n-am să mor de foame

Valclaudia 1

07.09.2012, 20:06

imi place sa cred ca ati ispravit berbecul, la cata lume s-a perindat la ospat ... Daca era un purcelus, eram prima la masa! Imi astept cumintica randul...

ela 1

07.09.2012, 20:13

portiadelumina 1

07.09.2012, 20:33

Val, n-a rămas nimic pe oase. Am făcut şi purceluş dar n-am pozat, aşa că nu pot posta Dar la următoarea abatere sigur anunţ

portiadelumina 1

07.09.2012, 20:34

Ela Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru blog, în partea cealaltă, ştii tu

Valclaudia 1

07.09.2012, 20:45

cu poza vreau! Si mai vreau sa stiu din timp sa-mi fac aparitia la masa

portiadelumina 1

07.09.2012, 20:56

Se rezolvă Acumm că vine vremea mustului

Rocsi 1

07.09.2012, 22:01

Ce fain!

Lau 1

07.09.2012, 22:13

mihaelar63 1

08.09.2012, 01:28

Bravo , Parinte , inclusiv combinatia de condimente e reusita
Dar ce muraturi misto
Ceva tot lipseste :un vinisor
Sau o fi ingredientul secret ?

Cris2711 1

08.09.2012, 01:38

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:04

Rocsi pe lângă câte faceţi voi la mine a afost doar o perpeleală, la jar desigur

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:05

Laurenta, mulţam de trecere şi apreciere

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:06

Mihaela am zis şi de vin, dar pentru baiţ. Cum acolo n-am pus prea mult, a mai rămas şi pentru dar doar aşa de gustat

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:07

Cris atât am putut, poate data viitoare am să fiu mai special

mena29 1

08.09.2012, 08:53

Bravo!!! La mai multe!

gaby_gabytza 1

08.09.2012, 09:03

Plaaaace

portiadelumina 1

08.09.2012, 13:07

Mena n-am încotro, că altfel rămân începător până la pensie pe-aici

portiadelumina 1

08.09.2012, 13:08

Gabytza dacă nu-ţi plăcea altă reţetă n-aveam

Mihaela11_jo 1

08.09.2012, 15:39

La cat mai multe retete!

kukibella 1

08.09.2012, 15:59

LUK 1

08.09.2012, 17:14

da..eu o sa raman la mancat..da nu prea ma impac cu carnea de ovine..poate un vitelus ceva..data viitoare

portiadelumina 1

08.09.2012, 20:48

Mihaela măcar una câte una şi tot e bine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de miel cu piure