Berbec la proţap

de portiadelumina in Oaie, 7 Sep 2012 | 11877 vizualizari

COMENTARII (111)

ela 1

24.11.2012, 15:37

la multi ani!!!!!

portiadelumina 1

24.11.2012, 17:12

Mulţumesc frumos Sidonia Cle bune să fie şi la casa ta

portiadelumina 1

24.11.2012, 17:12

Mulţumesc Ela Sănătate cu spor şi voie bună să ai alături de cei dragi ai tăi.

La Ancuta 1

24.11.2012, 22:46

La multi ani!!!

papabundetot 1

03.07.2013, 17:00

Interesanta reteta si...imi place ca se face la lemne ,afara

portiadelumina 1

03.07.2013, 17:13

A avut un gust deosebit. Mulţumesc frumos, Dana!

simona72 1

03.07.2013, 17:38

Cred ca a fost minunata...nu am mincat asa niciodata carne de oaie, berbec...

portiadelumina 1

03.07.2013, 17:43

Simona, eu am încercat de când eram copil şi nu regret. Carnea ovinelor este foarte bună. Iar la groapă ori la proţap, e deosebită. Mulţumesc!

Ela68 1

03.07.2013, 23:30

nu-mi placea cand eram mica, singura varianta acceptata acum e la protap, dar sa fie bine rumenit, sa aibe crusta. Mi-e o poftaaaa ...

portiadelumina 1

04.07.2013, 05:40

Ela, ar fi trebuit să ai unul ieri, că a fost ziua ta!

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 12:09

grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din organe de miel