Betisoare crocante de sparanghel cu bacon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 4454 vizualizari

 

Am achizitionat un borcan cu sparanghel. In Bucuresti, nu prea gasesti la piata sparanghel proaspat (sau cel putin eu nu am gasit!!!) . Am cautat o reteta care sa fie si pe placul familiei mele (adica sa aiba si "derivate" din carne!!!)
Am gasi reteta lui Meosiris si am aplicat. A iesit un aperitiv delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • sparanghel un borcan
  • prosciutto 100 gr.
  • cascaval ras 50 gr.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare crocante de sparanghel cu bacon:

Se scoate sparanghelul din conserva de apa. Se inveleste fiecare bucata cu prosciutto si se aseaza intr/un vas rezistent la caldura. Se stropeste cu putin ulei de masline si se rade putin cascaval deasupra. Vasul cu spranghelul astefel pregatit se introduce in cuptorul preincalzit pentru cca. 10 minute pana se rumeneste sunca. Pofta buna!

TIPS-URI

1

in loc de ulei de masline se poate folosi unt topit

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare crocante de sparanghel cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

alinutzika 1

24.08.2011, 14:28

de mult tot vreau sa incerc....

Panacris 1

24.08.2011, 14:30

Multumesc divainbucatarie, sufletista, onesta, eduard_09. sunetei cele mai active pe acest site! Bineinteles si bunica. Sincer din supermarket nu prea cumpar legume si fructe. Nu sunt destul de proaspete!!!

aziz 1

24.08.2011, 15:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Franzela cu costita, cascaval si masline