Betisoare crocante de sparanghel cu bacon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 5555 vizualizari

 

Am achizitionat un borcan cu sparanghel. In Bucuresti, nu prea gasesti la piata sparanghel proaspat (sau cel putin eu nu am gasit!!!) . Am cautat o reteta care sa fie si pe placul familiei mele (adica sa aiba si "derivate" din carne!!!)
Am gasi reteta lui Meosiris si am aplicat. A iesit un aperitiv delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • sparanghel un borcan
  • prosciutto 100 gr.
  • cascaval ras 50 gr.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare crocante de sparanghel cu bacon:

Se scoate sparanghelul din conserva de apa. Se inveleste fiecare bucata cu prosciutto si se aseaza intr/un vas rezistent la caldura. Se stropeste cu putin ulei de masline si se rade putin cascaval deasupra. Vasul cu spranghelul astefel pregatit se introduce in cuptorul preincalzit pentru cca. 10 minute pana se rumeneste sunca. Pofta buna!

TIPS-URI

1

in loc de ulei de masline se poate folosi unt topit

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare crocante de sparanghel cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

alinutzika 1

24.08.2011, 14:28

de mult tot vreau sa incerc....

Panacris 1

24.08.2011, 14:30

Multumesc divainbucatarie, sufletista, onesta, eduard_09. sunetei cele mai active pe acest site! Bineinteles si bunica. Sincer din supermarket nu prea cumpar legume si fructe. Nu sunt destul de proaspete!!!

aziz 1

24.08.2011, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratelele bunicii