Turnulete de dovlecel cu ciuperci

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 1955 vizualizari

 

Un aperitiv grozav!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • sare
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • un borcan de ciuperci 280 gr
  • 1 fir de ceapa verde
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de dovlecel cu ciuperci:

Pregatim ciupercile:


Ciupercile se pun in wok si se lasa cateva secunde, se adauga ceapa tocata si se lasa 5 min la fiert sub capac.


Se pune sare si patrunjel.


Dovlecelul se curata si se taie felii pe lung.


Se incinge grill-ul se unge cu ulei de masline si se pune dovlecelul la rumenit si pe o parte si pe alta.


Catelul de usturoi se piseaza , se pune sare si putin ulei de masline si se freaca.


Feliile de dovlecel se ung cu sosul de usturoi si ulei si se ruleaza, se leaga cu fir de ceapa si se umple cu ciuperci.


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

In loc de dovlecel , putem pune vinete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de dovlecel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:35

bun

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:23

Ce dragute sunt

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:09

apetisante turnulete

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu hribi si sfecla rosie