Bezele

de Deny22 in Dulciuri, 13 Dec 2015 | 2876 vizualizari

 

Foarte usor si rapid de facut, deloc costisitoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri ou
  • 125 gr zahar pudra
  • 1/2 lingurita otet
  • 1/2 lingurita amidon
  • 1 praf sare
  • colorant alimentar (optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga otetul, amidonul si sarea si continuam sa mixam bine pana cand albusurile vor arata ca o spuma tare.

Apoi, pe rand adaugam cate o lingura de zahar pudra si mixam foarte bine pana cand compozitia este tare si nu curge de pe palea mixerului.

Optional, adaugam colorant alimentar.

Se poseaza in tava si se baga la cuptor la foc foarte mic aproximativ 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

vasy16 1

27.02.2016, 00:30

vasy16 1

27.02.2016, 00:31

Buna seara,cam la ce temperatura trebuie bagate la cuptor?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele