Bezele

de Deny22 in Dulciuri, 13 Dec 2015 | 928 vizualizari

 

Foarte usor si rapid de facut, deloc costisitoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri ou
  • 125 gr zahar pudra
  • 1/2 lingurita otet
  • 1/2 lingurita amidon
  • 1 praf sare
  • colorant alimentar (optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga otetul, amidonul si sarea si continuam sa mixam bine pana cand albusurile vor arata ca o spuma tare.

Apoi, pe rand adaugam cate o lingura de zahar pudra si mixam foarte bine pana cand compozitia este tare si nu curge de pe palea mixerului.

Optional, adaugam colorant alimentar.

Se poseaza in tava si se baga la cuptor la foc foarte mic aproximativ 1 ora.

 

RETETA IN IMAGINI

Bezele-0
Bezele-1
Bezele-2

COMENTARII (2)

vasy16

vasy16 1

27.02.2016, 00:30

vasy16

vasy16 1

27.02.2016, 00:31

Buna seara,cam la ce temperatura trebuie bagate la cuptor?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!