Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sunt niste biscuti usor de realizat,merg la cafeluta de dimineata,sunt ieftini si foarte imporant de post...
Aluat alb:
Aluat maro
Procedura este aceiasi in cazul fiecarui aluat.
Frecam untul cu zaharul si cu esenta de vanilie apoi adaugam ingredientele uscate ,coaja de lamaie punand-o in aluatul alb,iar cacaoa in aluatul maro.Se framanta si se da la frigider pentru 30 min,apoi ”ciupim” din fiecare aluat cate o biluta cat o cireasa si le unim formand un biscuite.Le coacem intr-o tava tapetata cu hartie de copt timp de 15 min in cuptorul incalzit in prealabil.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult