Big Sandvich

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • pateu de ficat
  • branza topita
  • castravete proaspat
  • masline negre feliate
  • unt
  • bacon
  • masline verzi
  • pasta de branza
  • capere
  • frunze de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Big Sandvich:

O bagheta mijlocie se prajeste, si se va unge in trei culori ca in imaginea alaturata putem lasa ca un singura sandwish sau putem sa-l facem in 3 sandwish-uri distincte, deci prima parte se unge cu pateu, dupa care se va lua o felie de branza topita si se va taia in felii subtiri se va decora cu masline si castravete verde proaspat bucati mici, partea a doua a sandvisch-ului se va unge in strat subtire cu unt iar pe deasupra se va pune o felie de bacon, si se va decora cu rondele de masline verzi cu ardei si cu suvite de masline negre, iar ultima parte este pasta de branza buko cu 2 picaturi de colorant alimentar, deasupra se va pune o rondea de branza de capra se va decora cu capere si castravete verde proaspat, se poate pune cealalta jumatate de paine deasupra se poate lega cu frunze de ceapa verde si se poate portiona sau se va lasa intreaga.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Big Sandvich" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive la minut