Big Sandvich

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 1790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • pateu de ficat
  • branza topita
  • castravete proaspat
  • masline negre feliate
  • unt
  • bacon
  • masline verzi
  • pasta de branza
  • capere
  • frunze de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Big Sandvich:

O bagheta mijlocie se prajeste, si se va unge in trei culori ca in imaginea alaturata putem lasa ca un singura sandwish sau putem sa-l facem in 3 sandwish-uri distincte, deci prima parte se unge cu pateu, dupa care se va lua o felie de branza topita si se va taia in felii subtiri se va decora cu masline si castravete verde proaspat bucati mici, partea a doua a sandvisch-ului se va unge in strat subtire cu unt iar pe deasupra se va pune o felie de bacon, si se va decora cu rondele de masline verzi cu ardei si cu suvite de masline negre, iar ultima parte este pasta de branza buko cu 2 picaturi de colorant alimentar, deasupra se va pune o rondea de branza de capra se va decora cu capere si castravete verde proaspat, se poate pune cealalta jumatate de paine deasupra se poate lega cu frunze de ceapa verde si se poate portiona sau se va lasa intreaga.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Big Sandvich" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

-Miti- 1

01.02.2011, 09:37

creativa

elena1988 1

01.02.2011, 11:08

LUK 1

01.02.2011, 21:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco