Bilute din biscuiti cu ciocolata si visine

de epurasha2bb in Dulciuri, 10 Iul 2013 | 4137 vizualizari

 

din salam de biscuiti se pot modela tot felul de minuni.Am facut odata si o masinuta si omuleti si cuburi.De data sta am facut simplu bilute :) cu clovni :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti simpli
  • 1 ciocolata Kandia cu biscuiti
  • 4 cuburi ciocolata alba de menaj
  • 1 fiola esenta de migdale
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingura unt topit
  • visine din dulceata
  • decoruri: inimioare de zahar, granule de ciocolata, nuca de cocos, zahar pudra, cafea , cacao...etc.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute din biscuiti cu ciocolata si visine:

Mie imi place sa simt biscuitele crocant langa ciocolata asa ca nu i-am mai stropit cu lapte sau alte lichide.I-am sfaramat cu un ciocan (am avut din aia de la scoala stransi de nepoteleul meu si i-am zdrobit fiind asa in pungute).Apoi i-am rasturnat intr-un vas nemetalic incapator.Acolo i-am picurat cu untul topit in care am adaugat esentele .Apoi adaugam si ciocolata alba topita.Cealalta ciocolata am tocat-o mica mic si am adaugat-o si pe ea.Am amestecat cu mainile bine spalate.Apoi stand asa un pic amestecul s-a legat si am putut forma bilute in care am pus in mijloc cate o visina din dulceata.La final se tavelesc prin ce aveti prin casa pentru decor si ce va place, nuca de cocos,  granule de ciocolata sau inimioare de zahar roz si mov. Am infipt si clovnisorii alesi din camara bucatrasilor si sunt tare draguti si viu colorati.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute din biscuiti cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Bombe cu visine