Biscoturi multicolore

de Doralinda in Dulciuri, 21 Oct 2012 | 1411 vizualizari

 

O alta reteta de biscoturi care pot fi si ptr Craciun dar si ptr copii!
Ceea ce imi place la aceste retete de biscoturi, e ca nu au praf de copt!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 125 gr zahar pudra
  • Coaja rasa de la o lamaie
  • 1 ou
  • 150 gr unt rece

Ptr Garnitura

  • 125 gr zahar pudra
  • 2-3 linguri suc de lamaie
  • bombonele ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscoturi multicolore:

intr-un bol amestecam faina cu zaharul pudra si cu coaja de lamaie rasa; facem o gaura in mijlocul fainii si punem oul si untul.


Framantam aluatul si apoi in strangem in forma de minge pe care o acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider cel putin o ora.


Intindem aluatul pe o suprafata care a fost presarata faina si apoi facem forme de biscoturi sau daca avem, putem folosi forme ptr biscoturi.


Punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt biscoturile si lasam la 180C cca 10 min, pana prind o culoare aramie. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim glazura amestecand zaharul pudra cu sucul de lamaie.


La sfarsit, cu o pensula, ungem biscoturile dar ptr ca se usuca foarte repede, e indicat ca dupa fiecare biscot uns cu crema, sa se pune imediat bombonele ca sa se poata lipi de biscot uscandu-se.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscoturi multicolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

22.10.2012, 15:53

grozavi

Doralinda 1

22.10.2012, 19:48

Sim0na 1

23.10.2012, 11:06

Ce frumusei sunt..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si dulceata de pepene rosu