Biscoturi multicolore

de Doralinda in Dulciuri, 21 Oct 2012 | 2641 vizualizari

 

O alta reteta de biscoturi care pot fi si ptr Craciun dar si ptr copii!
Ceea ce imi place la aceste retete de biscoturi, e ca nu au praf de copt!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 125 gr zahar pudra
  • Coaja rasa de la o lamaie
  • 1 ou
  • 150 gr unt rece

Ptr Garnitura

  • 125 gr zahar pudra
  • 2-3 linguri suc de lamaie
  • bombonele ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscoturi multicolore:

intr-un bol amestecam faina cu zaharul pudra si cu coaja de lamaie rasa; facem o gaura in mijlocul fainii si punem oul si untul.

Framantam aluatul si apoi in strangem in forma de minge pe care o acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider cel putin o ora.

Intindem aluatul pe o suprafata care a fost presarata faina si apoi facem forme de biscoturi sau daca avem, putem folosi forme ptr biscoturi.

Punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt biscoturile si lasam la 180C cca 10 min, pana prind o culoare aramie. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim glazura amestecand zaharul pudra cu sucul de lamaie.

La sfarsit, cu o pensula, ungem biscoturile dar ptr ca se usuca foarte repede, e indicat ca dupa fiecare biscot uns cu crema, sa se pune imediat bombonele ca sa se poata lipi de biscot uscandu-se.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscoturi multicolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

22.10.2012, 15:53

grozavi

Doralinda 1

22.10.2012, 19:48

Sim0na 1

23.10.2012, 11:06

Ce frumusei sunt..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croissants *200*