Biscuiti cu cocos

de ilinca_rox in Dulciuri, 2 Feb 2014 | 1438 vizualizari

 

Sunt cei mai rapizi si usor de facut. Si nespus de deliciosi :X

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 2 plicuri de zahar vanilat Bourbon
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri de zahar
  • 50 gr nuca de cocos
  • 3 linguri faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cocos:

Separam albusurile de galbenusuri.


Cu ajutorul mixerului batem albusurile spuma, ca pentru bezea. Apoi adaugam cele doua linguri de zahar si plicurile de zahar Bourbon si amestecam din nou cu mixerul pana se topeste.


Dupa aceea, pentru a amesteca faina si nuca de cocos folosim telul. La final adaugam si esenta de vanilie. Tapetam o tava cu hartie de copt. Luam cu o lingura din compozitia optinuta si punem in tava bulinutele din compozitie.


Se baga la copt in cuptorul preincalzit pentru 5 minute, pana se umfla si se rumenesc.


Se scot si se pudreaza cu zahar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Pushaa 1

03.02.2014, 19:16

Micutza Luana 1

06.02.2014, 12:25

mihaelar63 1

24.02.2014, 23:46

Cu nuca de cocos preferatii mei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt