Biscuiți Șah

de Andreea Caroline in Dulciuri, 4 Noi 2013 | 1005 vizualizari

 

Simplu de realizat...de efect si tare buni !!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 70 gr zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • 20 gr cacao amara
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți Șah:

Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema.


Adaugam faina ,praful de copt si sare.Amestecam bine pana obtinem un aluat pe care sa il putem modela cu usurinta.


Impartim aluatul in doua parti egale. La una din jumatati adaugam cacao.


Lasam cele doua aluaturi la rigider pentru 30 minute.


Formam apoi fasii din ambele aluaturi pe care le lipim intre ele cu albus,alternand culorile incat sa iasa model de sah.


Se da iar la rigider pentru 1 ora.


Se taie cu un cutit din sulul de aluat.


Punem biscuitii formati in tava la 180 grade celsius pentru 10 minute.


Se lasa sa se raceasca si apoi se servesc .


 

TIPS-URI

1

Nu lasati in cuptor mai mult de 10 minute deoarece biscuitii cand se racesc se vor intari prea tare.

2

Topiti untul inainte ...asa se va amesteca mai usor cu zaharul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți Șah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:27

Frumosi!

Andreea Caroline 1

05.11.2013, 09:13

T I M E A 1

09.11.2013, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pentru Craciun