Biscuiți Șah

de Andreea Caroline in Dulciuri, 4 Noi 2013 | 1225 vizualizari

 

Simplu de realizat...de efect si tare buni !!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 70 gr zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • 20 gr cacao amara
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți Șah:

Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema.


Adaugam faina ,praful de copt si sare.Amestecam bine pana obtinem un aluat pe care sa il putem modela cu usurinta.


Impartim aluatul in doua parti egale. La una din jumatati adaugam cacao.


Lasam cele doua aluaturi la rigider pentru 30 minute.


Formam apoi fasii din ambele aluaturi pe care le lipim intre ele cu albus,alternand culorile incat sa iasa model de sah.


Se da iar la rigider pentru 1 ora.


Se taie cu un cutit din sulul de aluat.


Punem biscuitii formati in tava la 180 grade celsius pentru 10 minute.


Se lasa sa se raceasca si apoi se servesc .


 

TIPS-URI

1

Nu lasati in cuptor mai mult de 10 minute deoarece biscuitii cand se racesc se vor intari prea tare.

2

Topiti untul inainte ...asa se va amesteca mai usor cu zaharul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți Șah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:27

Frumosi!

Andreea Caroline 1

05.11.2013, 09:13

T I M E A 1

09.11.2013, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute