Biscuiti

de adnia in Vegan / Raw vegan, 2 Feb 2013 | 4445 vizualizari

 

@Minunile deshidratorului@
V-am spus ca am momente cand nu ma mai despart de deshidrator, si mai mereu descopar cat de minunat este in gatitul sanatos, in alimentatia raw-vegan, cat de mult ma ajuta pe mine, personal!
Asadar, azi va prezint niste biscuitei foarte sanatosi, facuti rapid cu ajutorul acestui aparat...si ca sa nu mai lungim vorba, iata ingredientele:

 

INGREDIENTE

Pt. biscuitii cu catina:

  • 50 gr. pudra de cocos (obtinuta prin macinarea fulgilor de cocos)
  • 50 gr. pudra alba din fulgi de migdale
  • 1/2 lingurita pudra de psyllium
  • 1 lingurita pudra de catina
  • putina miere (dupa gust)
  • cateva picaturi extract de vanile

Pt. stelutele cu migdale:

  • 100 gr. migdale macinate (cu tot cu coaja)
  • 50 gr. pudra de in (are un gust usor de nuca)
  • 1 lingurita pudra de roscove
  • miere, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

 

Am amestecat bine, in boluri separate, toate ingredientele pt. fiecare tip de biscuiti in parte.

Am obtinut foarte repede bilele de aluat, pe care le-am dat la rece pt. cca 1 ora. Apoi am intins aluaturile in foaie pe blatul uns cu putin ulei de palmier (cei cu catina i-am facut patrati, iar pe cei cu migdale si in i-am facut stelute), am taiat formele si am pus biscuitii la "copt" in deshidrator cateva ore, pana s-au uscat bine deasupra, dar in interior au rams usor moi. Au fost un deliciu, mai ales serviti la micul dejun!

Baiatul meu i-a consumat cu placere dimineata, langa un pahar cu lapte.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

adnia 1

02.02.2013, 21:16

sa nu ma intelegti gresit: eu nu le prepar si nici nu le consum din motive pur medicale, ci pur si simplu pt. ca sunt sanatoase si imi plac. oricat d drastic ar fi un regim pe care as avea nevoie sa-l tin, tot n-as putea manca nimic din ce nu m-ar atrage..nici ca gust, nici ca aspect

portiadelumina 1

02.02.2013, 21:36

Eu am înţeles. Pentru mine sunt de ajuns posturile, care-s foarte sănătoase când nu se apelează la alimente nesănătoase. Altfel,aşa cum am zis, dacă până acum mi-a fost bine cu stilul meu alimentar, îl păstrez. Când nu se va mai putea, schimb conform cerinţelor.

adnia 1

03.02.2013, 00:14

Padre, ma gandeam eu ca ma intelegi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri ''Dieta Dukan''