Brownies raw vegane

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2016 | 1739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 330 grame curmale fara samburi
  • 200 grame miez de nuca
  • 6 linguri cacao pudra
  • 1 1/2 lingurite extract de vanilie
  • 2 lingurite apa
  • sare
  • Pentru glazura:
  • 2 linguri ulei de cocos lichid
  • 30 grame cacao pudra
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • sare
  • 80 grame sirop de artar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies raw vegane:

Se amesteca si maruntesc toate ingredientele pentru blat cu ajutorul unui robot de bucatarie, pana devin o pasta omogena. Se transfera intr-o tava/vas dreptunghiular nu foarte mare si se preseaza bine, astfel incat toata baza vasului sa fie acoperita de un strat compact de compozitie.


Se amesteca toate ingredientele pentru glazura intr-un bol si se toarna peste blat. Se intinde cu o spatula pe tot blatul.


Se pastreaza la frigider minim 2 ore inainte de a fi servita.


Se taie in 12 bucati.

 

TIPS-URI

1

calorii per brownie: 140

2

Pot fi pastrate in frigider pana la o saptamana, iar in congelator 2 luni

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies raw vegane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

29.04.2016, 19:29

Xandrinne 1

29.04.2016, 22:47

marcela1979 1

30.04.2016, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ulei de masline aromat