Biscuiti

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 20 Iun 2013 | 2047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 g faina de grau
  • 50 g nuca macinata
  • o lingurita cu scortisoara
  • 2 linguri cu miere de albine
  • un plic cu praf de copt cu sofran
  • 4 picaturi de esenta de migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Untul rece il amestecam cu faina, praful de copt si zaharul. Obtinem un aluat sfaramicios.


Adaugam apoi restul de ingrediente, omogenizam si punem aluatul format la rece pentru o ora.


Din acesta formam bilute, pe care le vom presa cu podul palmei, le asezam intr-o tava (de preferat cu hartie de copt) si le punem la cuptor pana se rumenesc usor.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga alune, migdale, ciocolata sau fructe uscate

2

Se pot trasa linii cu lama unui cutit ascutit, usor umed

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

iri_iri 1

20.06.2013, 23:29

Bunica 1

20.06.2013, 23:41

Dya Daniela Andrei 1

21.06.2013, 00:01

Cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu ciocolata