Biscuiti

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 20 Iun 2013 | 3095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 g faina de grau
  • 50 g nuca macinata
  • o lingurita cu scortisoara
  • 2 linguri cu miere de albine
  • un plic cu praf de copt cu sofran
  • 4 picaturi de esenta de migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Untul rece il amestecam cu faina, praful de copt si zaharul. Obtinem un aluat sfaramicios.

Adaugam apoi restul de ingrediente, omogenizam si punem aluatul format la rece pentru o ora.

Din acesta formam bilute, pe care le vom presa cu podul palmei, le asezam intr-o tava (de preferat cu hartie de copt) si le punem la cuptor pana se rumenesc usor.

TIPS-URI

1

Se pot adauga alune, migdale, ciocolata sau fructe uscate

2

Se pot trasa linii cu lama unui cutit ascutit, usor umed

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)