Biscuiti Amaretti cu piure de castane

de Catalina L in Dulciuri, 7 Dec 2015 | 5136 vizualizari

COMENTARII (15)

diaconta 1

07.12.2015, 09:37

Vai ce combinatie super delicioasa ai facut Catalino Bravo!

simona72 1

07.12.2015, 09:45

Si mie imi place combinatia!! Sunt mortales!!! Sti, la noi faina aia de migdale este foarte scumpa. Am cumparat migdale si vreau sa le macin. Am in gand demult sa incerc macarons. Migdalele sunt crude...oare sa le prajesc putin inainte sa le macin si sa incerc sa dau coaja jos ca la alunele de padure sau sa le macin direct asa, crude??? Sper ca m-am facut inteleasa

Gherca Daniela 1

07.12.2015, 09:50

ce buni trebuie sa fie!

-Licurici- 1

07.12.2015, 09:57

Super idee!

Catalina L 1

07.12.2015, 09:58

multumesc la toti, intr-adevar vi le recomand sunt foarte usor de facut si foarte delicioase

Catalina L 1

07.12.2015, 09:59

simona, eu am pus pudra de migdale cumparata, nu cred ca sunt prajite sau foarte putin, fara coaja ar fi mai bine

MotanLaOale 1

07.12.2015, 10:00

buni buni

CameliaR 1

07.12.2015, 10:16

Deliciosi biscuiti

Rita Ilies 1

07.12.2015, 10:18

Ce buni cred că sunt!

diaconta 1

07.12.2015, 12:23

am luat si eu sambata pudra de migdale dar chiar e foarte scumpa

anca_rm 1

07.12.2015, 13:07

asta trebuie sa o incerc , ador piureul de castane

Micutza Luana 1

07.12.2015, 13:22

pireu de castane e bestial : mor dupa el :::

miki_a 1

07.12.2015, 14:42

waw, ce bine arata!

Rocsi 1

07.12.2015, 21:00

Suna bine. Iau si eu cativa!

mirela0911 1

09.12.2015, 12:32

Cred ca sunt deliciosi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis din placintele cu afine si inghetata de vanilie