Biscuiti Bretoni

de CaroleCuisine in Dulciuri, 28 Ian 2012 | 3837 vizualizari

 

Biscuiti Bretoni,o reteta frantuzeasca de biscuiti crocanti

 

INGREDIENTE

  • 120 g de faina 
  • 110 g unt
  • 80 g zahar 
  • 1 galbenus
  • putina sare 
  • esenta de vanilie optional 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Bretoni:

Incalzim cuptorul la 200 grade. Cu mixerul amestecam untul cu zaharul pana devin crema.Adaugam galbenusul si amestecam incet cu o spatula de lemn. Apoi turnam progresiv faina,sarea si esenta de vanilie (optional) .
Framantam cu mana si apoi aluatul rezultat il bagam in frigider pentru 40 min-1 h. 
Pe suprafata de lucru presaram putina faina,punem aluatul so formam biscuitii cu ajutorul unui pahar sau cu forma pentru biscuiti.
Bagam in cuptor pentru aprox 20 minute.
Ii lasam sa se raceasca si servim. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Bretoni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

29.07.2012, 14:36

La multi ani!

Rocsi 1

29.07.2012, 14:43

la multi ani!

miki_a 1

29.07.2015, 09:28

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Capsuni trase in ciocolata