Biscuiți crocanți din cereale integrale

de Rita Ilies in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 6123 vizualizari

COMENTARII (21)

Valclaudia 1

03.10.2015, 22:01

ce super sunt!!! Sigur o sa incerc candva reteta asta! Sunt exact pe gustul meu

Rita Ilies 1

03.10.2015, 22:07

Sunt super delicioși.

MotanLaOale 1

03.10.2015, 22:11

mihaelar63 1

03.10.2015, 22:52

Asa frumosi sunt ca i-as pune pe perete ca si decor . ) Zilnic sa iau cte doi-trei si mereu sa se refaca proaspeti

Merisor 1

03.10.2015, 22:55

mena29 1

03.10.2015, 23:28

Sunt chiar pe gustul meu! Sunt fan al biscuitilor din cereale integrale! Si eu obisnuiesc sa-i fac,imi plac tare mult!

Rita Ilies 1

04.10.2015, 08:27

Mihaela, ce bună idee.

Catalina L 1

04.10.2015, 09:04

buna idea

Rita Ilies 1

04.10.2015, 09:54

simona72 1

04.10.2015, 09:59

Rocsi 1

04.10.2015, 11:13

Mie imi plac mult

Rita Ilies 1

04.10.2015, 11:48

Gherca Daniela 1

04.10.2015, 13:39

buni biscuitii!

Andra_Constantinescu 1

04.10.2015, 18:34

Buuni!

mirela0911 1

05.10.2015, 14:43

Deliciosi!

Rita Ilies 1

05.10.2015, 15:10

Corinuta 1

06.10.2015, 20:37

Ce faine-s! Abia astept sa le incerc!

Raluca57 1

09.10.2015, 08:40

I-am făcut, f f gustoși, dar se cam împrăștie. Mai trebuie ceva să "lege" compoziția.

Rita Ilies 1

09.10.2015, 10:32

Raluca, mă bucur că-ți place gustul. Cât despre consistență, nu știu ce să-ți spun. Dacă te uiți, am fotografiat rețeta pas cu pas iar compoziția se leagă bine. Poate ouăle folosite au fost mai micuțe. Mai bine de-atât, nu au cum să se lege, pentru că este o rețetă fără făină sau alte ingrediente ”lipicioase” și nici nu pot fi ca și batoanele din cereale sau biscuiții integrali din comerț pentru că nu au niciun aditiv, sunt doar fulgi de cereale și e normal să se rupă ușor.

Raluca57 1

09.10.2015, 22:14

Cu siguranta voi repeta rețeta, voi alege ouă mai mari, prin încercări repetate vor ieși perfecți. Ideea e ca doresc să rămână crocanți. Mulțumesc de raspuns

Rita Ilies 1

10.10.2015, 11:03

Cu drag! Nouă ne plac foarte mult. Prima noastră masă a zile, de regulă, constă în cereale cu lapte. Cumpărăm fulgi de ovăz, orz și secară, merișoare deshidratate, semințe de in, susan alb și negru, nuci, migdale, prune uscate... când-cum și ne facem noi un mix. Preferăm așa, decât să cumpăram musli plin de zahăr. Și uite-așa uneori pregătesc varianta aceasta, de biscuiți, pentru dimineață. Cu iaurt sau kefir sunt minunați.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede braduti cu gem