Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
"Picnicul bucatarasilor"
Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina.
Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen.
Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la frigider, cel putin o ora.
Cand se scoate din frigider, trebuie sa se lucreze foarte repede cu aluatul, pentru ca se incalzeste.
Se presara faina pe masa de lucru, se intinde aluatul intr-un strat subtire, apoi se decupeaza in diferite forme.
Pe deasupra se unge cu ou si se presara susan sau alte seminte.
Se pun formele intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 10-15 min prima data, apoi 7-10 min, pana devin aurii.
1
Din compozitia de mai sus au iesit 5 tavi.
2
Biscuitii se pot pastra in cutii pentru 2-3 zile, dar la noi nu rezista nici macar o zi ;) :)).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult