Aperitiv biscuiti cu branza si unt

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2018 | 3184 vizualizari

 

"Picnicul bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 175 g branza proaspata;
  • 175 g unt rece;
  • 175 g faina;
  • 1 ou;
  • susan.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv biscuiti cu branza si unt:

Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina.

Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen.

Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la frigider, cel putin o ora.

Cand se scoate din frigider, trebuie sa se lucreze foarte repede cu aluatul, pentru ca se incalzeste.

Se presara faina pe masa de lucru, se intinde aluatul intr-un strat subtire, apoi se decupeaza in diferite forme.

Pe deasupra se unge cu ou si se presara susan sau alte seminte.

Se pun formele intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 10-15 min prima data, apoi 7-10 min, pana devin aurii.

TIPS-URI

1

Din compozitia de mai sus au iesit 5 tavi.

2

Biscuitii se pot pastra in cutii pentru 2-3 zile, dar la noi nu rezista nici macar o zi ;) :)).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv biscuiti cu branza si unt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute