Rulada de spanac cu branza

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2010 | 3633 vizualizari

 

Ma gandeam ca mi-ar prinde bine niste spanac ,sa prind puteri.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spanac
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri faina
  • 80 gr unt
  • branza de vaca
  • telemea
  • sunca
  • gogosar rosu
  • sare,piper
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu branza:

Spanacul se spala si se opareste in apa cu putina sare.


Se pune sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.Cand s-a racit se toaca marunt.


Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile pe rand,faina,praful de copt si spanacul.


Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava dreptunghiulara,tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor,la foc mediu aproximativ 30 de minute.


Cand s-a copt ,se rastoarna pe alta hartie de copt cu fata in jos si se ruleaza cu ajutorul hartiei.Se lasa asa pana cand se raceste.


Pentru umplutura se face un amestec de branza de vaca,telemea razuita si unt.Se adauga putin marar,sunca si gogosar rosu.


Se desface foaia de spanac si se intinde pe ea crema de branza.Se ruleaza din nou si se da la frigider cel putin o ora.


Pana cand se raceste,ascutiti un cutit foarte bine,o sa va fie de folos daca vreti s-o taiati felii,sau la cat este de buna poate nu mai apucati.


Pofta sa aveti !!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

25.10.2010, 19:32

@Laly facem strigare sa vedem cine vine cu pipachiar am avut nevoie de multa putere la cata munca am avut

kamy 1

25.10.2010, 23:15

5f

diaconta 1

25.10.2010, 23:20

Kamy,daca mananci spanac prinzi curaj s-o incerci si pe " Maria"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu branza
  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza