Biscuiti cu cacao si cocos

de simsim82 in Dulciuri, 10 Mar 2014 | 1930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 120 g unt moale
  • 150-200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite cacao (fara zahar, amara)
  • Umplutura:
  • 70 g fulgi cocos
  • 1 albus
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao si cocos:

Aluat: se framanta un aluat nelipicios din toate ingredientele, se inveleste in folie transparenta si se da la frigider o ora.

Se amesteca nuca de cocos cu zaharul si albusul si se lasa 10 minute,sa se hidrateze cocosul.

Se scoate aluatul de la frigider, se intinde o foaie destul de subtire si se "decupeaza" cercuri care se umplu cu aluatul de cocos, apoi se strang ca o bocceluta si cu ajutorul palmelor le dam forma de biluta. Va sfatuiesc sa faceti cercurile de dimensiune gurii unui pahar potrivit sau daca aveti o forma, sa aiba diametrul de cel mult 8 cm.

Se asaza bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mediu circa 15 minute (depinde de cuptor).

Se scot din tava, se lasa la racit, apoi puteti sa decorati cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

10.03.2014, 21:57

reisnaor_2006 1

10.03.2014, 22:13

deliciosi

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de sarbatoare