Biscuiti cu cacao si cocos

de simsim82 in Dulciuri, 10 Mar 2014 | 5049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 120 g unt moale
  • 150-200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite cacao (fara zahar, amara)
  • Umplutura:
  • 70 g fulgi cocos
  • 1 albus
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao si cocos:

Aluat: se framanta un aluat nelipicios din toate ingredientele, se inveleste in folie transparenta si se da la frigider o ora.
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul si albusul si se lasa 10 minute,sa se hidrateze cocosul.
Se scoate aluatul de la frigider, se intinde o foaie destul de subtire si se "decupeaza" cercuri care se umplu cu aluatul de cocos, apoi se strang ca o bocceluta si cu ajutorul palmelor le dam forma de biluta. Va sfatuiesc sa faceti cercurile de dimensiune gurii unui pahar potrivit sau daca aveti o forma, sa aiba diametrul de cel mult 8 cm.
Se asaza bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mediu circa 15 minute (depinde de cuptor).
Se scot din tava, se lasa la racit, apoi puteti sa decorati cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi- Dukan