Biscuiti cu cocos

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 1236 vizualizari

 

Buni buni!

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri smantana
  • 4-5 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 100 ml lapte
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 100 gr unt
  • 15-20 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • Ulei pentru unsa masa.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cocos:

Smantana se amesteca cu oule, zaharul si esenta de vanilie.Se adauga laptele , nuca de cocos si se omogenizeaza.


Untul se topeste si se adauga si el , se omogenizeaza iar la final se pun 5 linguri de faina amestecate cu praful de copt.


Faina se pune p rand pana vom obtine un aluat pe care il putem intinde.


Se unge masa se intine cu sucitoarea, se taie forme si se pune in tava cu hartie de copt.


Se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 20-30 min,


Se scot si se pun pe farfurie .


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

In loc de unt se poate pune si margarina.

2

In loc de nuca de cocos se poate pune nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

babi5 1

09.06.2013, 19:01

Buniiiiiiiiiii!!

Dea_Dea 1

09.06.2013, 21:04

Multumesc!!

Sim0na 1

10.06.2013, 14:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea