Biscuiti cu crema si scortisoara si sos de ciocolata

de papabundetot in Prajituri, 14 Iun 2013 | 633 vizualizari

 

Biscuitii facuti pentru prima data weekendul trecut au avut mare trecere si au fost apreciati,asa ca iubi m-a rugat sa repet figura doar ca sa ii fac simpli si cu scortisoara ceea ce am si facut…numai ca tot nu i-am lasat chiar simpli asa ca parca nu aratau bine Ingredientele folosite au fost aceleasi si anume:

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 ou
  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 300 gr faina
  • 150-200 gr zahar
  • esenta de vanilie,
  • scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu crema si scortisoara si sos de ciocolata:

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o intr-o folie alimentara…evident de la FINO si apoi am dat aluatul la frigider pentru 30 minute sa se intareasca.


Dupa ce aluatul s-a mai intarit,am intins pe masa de lucru coca cu o grosime de marimea unei monede si am taiat discuri cu ajutorul unui paharel. Am copt biscuitii si apoi le-am facut o crema ricotta cu unt si i-am unit astfel cate 2,ca sa fie totul si mai spectaculos am facut si un sos de ciocolata din zahar pudra,apa,ciocolata neagra topita si putina cacao. au fost deliciosi….drept dovada ca nici nu mai avem .


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu crema si scortisoara si sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:50

Yamiii!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci