Biscuiti cu crema si scortisoara si sos de ciocolata

de papabundetot in Prajituri, 14 Iun 2013 | 1617 vizualizari

 

Biscuitii facuti pentru prima data weekendul trecut au avut mare trecere si au fost apreciati,asa ca iubi m-a rugat sa repet figura doar ca sa ii fac simpli si cu scortisoara ceea ce am si facut…numai ca tot nu i-am lasat chiar simpli asa ca parca nu aratau bine Ingredientele folosite au fost aceleasi si anume:

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 ou
  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 300 gr faina
  • 150-200 gr zahar
  • esenta de vanilie,
  • scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu crema si scortisoara si sos de ciocolata:

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o intr-o folie alimentara…evident de la FINO si apoi am dat aluatul la frigider pentru 30 minute sa se intareasca.

Dupa ce aluatul s-a mai intarit,am intins pe masa de lucru coca cu o grosime de marimea unei monede si am taiat discuri cu ajutorul unui paharel. Am copt biscuitii si apoi le-am facut o crema ricotta cu unt si i-am unit astfel cate 2,ca sa fie totul si mai spectaculos am facut si un sos de ciocolata din zahar pudra,apa,ciocolata neagra topita si putina cacao. au fost deliciosi….drept dovada ca nici nu mai avem .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu crema si scortisoara si sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti cu portocala

ieri la 08:47

Friptura frageda de porc la tigaie

pe 03.12 la 16:07

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

pe 03.12 la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti cu portocala

ieri la 08:47

Friptura frageda de porc la tigaie

pe 03.12 la 16:07

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

pe 03.12 la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Islere 8 Martie