Biscuiti cu fulgi de ovaz

de Sabina in Prajituri, 15 Mai 2009 | 14917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame zahar
  • 3 linguri de miere
  • 400 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • cateva stafide
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o lingura cu varf cu scortisoara
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz:

Pentru inceput punem ovazul la inmuiat (in apa sau in lapte). Intre timp, ne apucam temeinic de treaba: frecam spuma untul cu zaharul pana devine o pasta lucioasa, adaugam si ouale, sarea, mierea si scortisoara. Amestecam bine bine si adaugam stafidele si fulgii de ovaz scursi de lichid de apa, iar apoi treptat faina. Pasta trebuie sa fie foarte vartoasa. Daca punem prea putina faina riscam sa ni se topeasca biscuitii in tava. Intr o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt, punem cu o lingura biscuitii nostrii.
Dam tava la cuptor, iar cand au devenit rumeni ...sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snickerdoodles