Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2017 | 3041 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

11.02.2017, 14:39

Bucataras Diana 1

11.02.2017, 14:56

Superrr, Cu siguranta ii voi incerca si eu. Cand, nu stiu

Lau 1

11.02.2017, 15:27

Bunica 1

11.02.2017, 16:26

Parcă ar merge mai repede cu o bere decât cu cafea))

oanapl 1

11.02.2017, 17:17

Asa este Bunica! Eu i-am servit cu un ceai!

oanapl 1

11.02.2017, 17:17

Ma bucur ca va plac.

oanapl 1

11.02.2017, 17:18

Neaparat trebuie incercati @Bucataras Diana !

Gherca Daniela 1

11.02.2017, 18:03

buni!

mirela0911 1

11.02.2017, 19:56

Buni la micul dejun!

Rocsi 1

11.02.2017, 20:23

RuxyRux 1

11.02.2017, 22:33

Foarte buni arata...mie te rog o portie fara salam ....

oanapl 1

11.02.2017, 22:39

@Rux... am facut si fara salam. Au fost super deliciosi

oanapl 1

11.02.2017, 22:40

RuxyRux 1

11.02.2017, 22:44

Sunt sigura...si eu fac genul acesta de biscuiti cu branzeturi....si desigur cu arome...fulgi, seminte...stiu ca sunt grozavi de buni!

oanapl 1

12.02.2017, 13:26

Da, arata tare bine biscuitii tai. Neaparat trebuie sa-i incerc! Numai sa vad de unde iau rozmarin proaspat.

RuxyRux 1

12.02.2017, 13:47

Eu am luat ieri din Metro...am in plan ceva delicios! Multumesc

dantes 1

13.02.2017, 14:28

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida