Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2017 | 1598 vizualizari

 

Aceasta reteta delicioasa am impumutat-o de la merisor. Iti multumesc si te pup!

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval
  • 200 g unt
  • 200 g salam uscat
  • 2 oua
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 200 g faina
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • chimen
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval:

Freci untul cu putina sare, apoi adaugi ouale pe rand si omogenizezi compozitia.

Adaugi condimentele, apoi cascavalul ras, fulgii de ovaz si incorporezi, treptat, faina amestecata cu praful de copt. Framanti cu mana pana obtii un aluat usor moale si putin lipicios, pe care il pui intr-o folie si il dai la frigider pentru o ora.


Feliezi salamul, dar nu foarte subtire. Infainezi masa de lucru si intinzi aluatul in foaie subtire de 2 mm grosime.

Decupezi aluatul, astfel incat diametrul decupajului sa fie mai mare decat diametrul feliilor de salam.

Asezi cate o felie de salam peste cate o rondea de aluat si acoperi cu alta rondea de aluat.

Presezi marginile aluatului, ca sa ramana lipite in timpul coacerii si asezi rondelele in tava tapetata cu hartie de copt.



Dai tava la cuptor pentru 20-25 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumenesc rondelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

oanapl 1

12.02.2017, 13:26

Da, arata tare bine biscuitii tai. Neaparat trebuie sa-i incerc! Numai sa vad de unde iau rozmarin proaspat.

RuxyRux 1

12.02.2017, 13:47

Eu am luat ieri din Metro...am in plan ceva delicios! Multumesc

dantes 1

13.02.2017, 14:28

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi gratinati