Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sarbatori de iarna fara salata boeuf'?niciodata...
Un calduros La multi ani Bucatarasi!!!!!
Incepem cu curatatul si spalatul legumelor.
Intr-o oala incapatoare punem la fiert legumele si carnea.
Dupa cam 30 minute adaugam sare.
Lasam la fiert pana sunt gata legumele pe care le scoatem .Carnea o mai lasam sa fiarba pana e gata.
Dupa ce avem totul fiert,lasam sa se raceasca.
Ne inarmama cu rabdare si incepem sa taiem totul marunt,cubulete.
Dupa ce am taiat legumele si carnea,punem totul intr-un castron incapator.
Continuam cu taiatul marunt a castravetilor si gogosarului.(N-am pus cantitatea la acestea pentru ca depinde de fiecare cum le place salata,mai acrisoara sau nu.) :)
Unim si pe acestea la restul de ingrediente.
Adaugam maioneza(n-am pus cantitatea pentru acelasi motiv,mie nu-mi place multa maioneza,am pus cam 3 linguri).Adaugam o lingura de mustar si piper.
Amestecam bine bine,eu amestec cu mana :)
Cand e totul omogen,punem in platouri si ornam dupa imaginatia noastra:maioneza si restul ce decideti voi...
Mie mi-au iesit 2 platouri de dimensiune medie( cam.20cmx20cm)si un platou oval.
1
se poate adauga si mazare(eu nu am avut)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult