Salata Boeuf

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 4350 vizualizari

 

Sarbatori de iarna fara salata boeuf'?niciodata...
Un calduros La multi ani Bucatarasi!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 500 g morcovi
  • o bucata(cam200g )telina radacina
  • 800 g cartofi
  • maioneza
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • castraveti in otet
  • gogosar in otet
  • cateva masline negre
  • frunzulite pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Boeuf:

Incepem cu curatatul si spalatul legumelor.

Intr-o oala incapatoare punem la fiert legumele si carnea.

Dupa cam 30 minute adaugam sare.

Lasam la fiert pana sunt gata legumele pe care le scoatem .Carnea o mai lasam sa fiarba pana e gata.

Dupa ce avem totul fiert,lasam sa se raceasca.

Ne inarmama cu rabdare si incepem sa taiem totul marunt,cubulete.

Dupa ce am taiat legumele si carnea,punem totul intr-un castron incapator.

Continuam cu taiatul marunt a castravetilor si gogosarului.(N-am pus cantitatea la acestea pentru ca depinde de fiecare cum le place salata,mai acrisoara sau nu.) :)

Unim si pe acestea la restul de ingrediente.

Adaugam maioneza(n-am pus cantitatea pentru acelasi motiv,mie nu-mi place multa maioneza,am pus cam 3 linguri).Adaugam o lingura de mustar si piper.

Amestecam bine bine,eu amestec cu mana :)

Cand e totul omogen,punem in platouri si ornam dupa imaginatia noastra:maioneza si restul ce decideti voi...

Mie mi-au iesit 2 platouri de dimensiune medie( cam.20cmx20cm)si un platou oval.

TIPS-URI

1

se poate adauga si mazare(eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de bouef