Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara

de mihasara in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 linguri de fulgi de ovaz
  • 2 linguri fulgi de secara, pe care eu le-am macinat in rasnita electrica :D
  • 1 lingura indulcitor praf
  • o jumatate de lingura cacao
  • o jumatate de lingurita praf de copt
  • esenta preferata – cateva picaturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara:


  1. Pornim cuptorul.

  2. Intr-un vas, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta groasa.

  3. Punem foaie de copt intr-o tava.

  4. Cu o lingura, luam aluat din vas si il dam o forma sferica in palma dupa care il aplatizam si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.

  5. Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

13.10.2015, 21:37

Rocsi 1

14.10.2015, 20:12

Ce buni!

mihasara 1

15.10.2015, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte pe frunze de nuc