Biscuiti cu lapte, Nesquick si crema de branza

de _Alina_ in Dulciuri, 15 Ian 2014 | 1363 vizualizari

 

E un desert care-mi aduce in minte gustul copilariei.

 

INGREDIENTE

  • Biscuiti
  • 620 g faina de grau 000
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar tos
  • 150 g Nesquick
  • 50 g cacao
  • 75 g ulei de palmier
  • 1 ou mediu (M)
  • 1 lgt rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lg otet
  • Crema de branza
  • 250 g mascarpone
  • 150 g smanatana dulce (fina si cremoasa, 20% grasime)
  • 15 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu lapte, Nesquick si crema de branza:

1. Intr-un vas amestecam 350 g faina cu cacaoa, Nesquick-ul si zaharul tos.


2. Adaugam in vas ingredientele lichide: laptele, oul batut, uleiul de palmier (incalzit cat sa devina lichid) si bicarbonatul stins cu otet.

3. Framantam bine compozitia incorporand restul de faina putin cate putin, pana cand obtinem un aluat ferm, nelipicios.

4. Punem aluatul intr-o folie alimentara si il introducem in frigider pentru 12 ore.

5. Preincalzim cuptorul la 200°C.

6. Scoatem aluatul din frigider, si fiindca e destul de tare il impartim in 4 ca sa putem lucra.


7. Tapetam blatul de lucuru cu cacao si faina apoi intindem foi de 0.5-1 cm si taiem cu o forma rotunda (sau puteti folosi ce forma aveti la indemana).


8. Punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 8-14 minute (depinde de grosimea lor). Dupa ce s-au copt ii lasam la racit 15-20 minute, apoi ii putem decora.

9. Pentru crema de branza amestecam cu un tel mascarponele cu smantana si zaharul pudra.

10. Punem crema intr-un pos cu un varf simplu, apoi spritam pe fiecare biscuite dupa preferinta. Putem, de asemenea, pune crema si intre biscuiti.

Enjoy!

 

TIPS-URI

1

Din aceste ingrediente au iesit 48 biscuiti cu diametrul 7 cm.

2

Puteti inlocui uleiul de palmier cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu lapte, Nesquick si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

diana_k 1

17.01.2014, 08:33

Ligia Bxl 1

17.01.2014, 18:18

ce frumosi sunt

_Alina_ 1

20.01.2014, 13:25

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti