Biscuiti cu mac ornati cu mousse de ton

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2017 | 2048 vizualizari

 

Reteta luata de la Laura Adamache, super buni
"Bunatati pentru colindatori"
 

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 75 g parmezan ras
  • 2 linguri rase de seminte de mac

Pentru mousse :

  • 1 cutie branza pufoasa delaco
  • 2 cutii de ton
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu mac ornati cu mousse de ton:

Pentru mousse de ton:


Tonul se scurge bine de ulei, se pune intr-un castron, impreuna cu branza pufoasa si patrunjelul tocat marunt. Se paseaza totul cu un blender, pana devine o pasta.


Pentru biscuiti:


Punem faina intr-un bol, untul moale la temperatura camerei, cele 2 galbenusuri.


Parmezanul se rade pe razatoarea mica, se adauga in bol, impreuna cu semintele de mac.


Se framanta pana se obtine un aluat omogen. Daca aluatul este prea dens, se adauga 1-2 lingurite apa rece.


Se inveleste aluatul in folie de plastic si se pune la frigider pentru 30 minute.


Pudram masa de lucru cu faina, punem aluatul, il aplatizam cu facaletul si intindem intr-o foaie de cca 7-8 mm grosime pe care il decupam cu ajutorul unei forme rotunde sau cu un paharel micut.


Se pun biscuitii intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, se lasa 15 minute pana se rumenesc putin.


Se lasa sa se raceasca complet, dupa care se pot orna.


Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu mac ornati cu mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Ina 1

09.01.2017, 09:57

trebuie incercata reteta de biscuiti

Bya Ralu 1

13.01.2017, 20:56

sa incerci ca sunt buni

oanapl 1

25.01.2017, 14:10

super idee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de ciuperci