Biscuiti cu mac si lamaie

de T I M E A in Dulciuri, 13 Dec 2015 | 3318 vizualizari

COMENTARII (36)

T I M E A 1

13.12.2015, 20:52

Ina astia sunt si mancati deja Eu le fac pt ca le mananc la lucru dimineata. Si da in mare parte iarna fac biscuiti. In rest dupa cum stiti eu intru in bucatarie doar in weekend si fac maxim doua feluri de mancare .

Bya Ralu 1

13.12.2015, 20:56

ce super sunt

Catalina L 1

13.12.2015, 21:18

frumosi si originali

T I M E A 1

13.12.2015, 22:36

multumesc

Andra_Constantinescu 1

13.12.2015, 23:14

Imi plac!

Gicuta 1

14.12.2015, 08:57

Gherca Daniela 1

14.12.2015, 20:11

deliciosi!

anca_rm 1

15.12.2015, 15:03

ce frumosi biscuiti

T I M E A 1

15.12.2015, 21:39

multumesc

simona72 1

16.12.2015, 09:25

Imi plac tare mult!! am facut ceva biscuiti, am pus stampila si dupa coacere deabia s-a vazut...nu stiu unde am gresit

T I M E A 1

17.12.2015, 21:46

Simona nici la mine nu se vede asa fain ca la cele ale Laurei dar nu consider ca am gresit cu ceva poate are stampila mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si stafide