Biscuiti cu merisoare, ghimbir si ciocolata

de simona72 in Dulciuri, 4 Apr 2013 | 3510 vizualizari

 

Acesti biscuiti i-am vazut la Laura....Laura i-a vazut la Sim0na, eu i-am facut azi si intradevar sunt deliciosi. Eu le-am adaugat in plus ghimbir confiat, pe care nu l-am folosit niciodata,pt ca atunci cind l-am cumparat l-am gustat si nu mi-a placut prea tare,la sot si la copil nici atit, este putin piscacios,dar pus cu moderatie da o aroma minunata. In plus de asta am simtit nevoia si de putina ciocolata la biscuiti si i-am imbracat intr-un strat subtire de ciocolata. Multumesc mult fetelor!!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 6 linguri de zahar
  • 2 oua
  • vanilie si scortisoara
  • 300 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr merisoare confiate
  • 50 gr ghimbir confiat
  • 100 gr faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata
  • 70-100 ml smintina pt frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu merisoare, ghimbir si ciocolata:

Untul il topim la microunde 2 minute, adaugam zaharul si amestecam pina ce acesta se topeste, adaugam ouale si mirodeniile, le amestecam bine cu telul. Punem fulgii de ovaz si amestecam cu o lingura de lemn, adaugam merisoarele si ghimbirul taiat bucatele, faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine toata compozitia.


Intr-o tava in care am pus hirtie de copt punem biscuitii pe care-i modelam cu mina umeda si ii aplatizam putin. Se dau la cuptorul incins la 180 grade pt 15-20 minute, pina se rumenesc.


Cind s-au racit se dau biscuitii pe o parte prin ciocolata topita la bain-marie amestecata cu smintina.


Sunt minunati cu o cana de ceai verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu merisoare, ghimbir si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

04.04.2013, 22:19

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:39

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:05

Ce buni...imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Croque Madame/Croque Monsieur
  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca