Biscuiti cu ness si crema de alune

de Rocsi in Dulciuri, 12 Mar 2015 | 1505 vizualizari

 

O reteta de biscuiti grozava, se topesc in gura, o crema fina de alune...Ce sa mai palavragesc atata, sunt o mega bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 5 lg untura
  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 5 lg zahar
  • 2 pliculete ness
  • coaja rasa de portocala
  • 550 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 borcanel crema de alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ness si crema de alune:

Toate ingredientele trebuiesc scoase inainte de folosire, pentru a fi la temperatura camerei. Untul, untura, zaharul le mixam spuma, adaugam oul. Incorporam coaja rasa de portocala, praful de copt, ness-ul, sarea. Cernem faina, o punem treptat, amestecam cu o paleta pana se intareaste putin aluatul, apoi framantam cu mana pana terminam de incorporat toata faina.


Presaram pe masa de lucru faina. Rupem bucati de aluat, intindem foi subtiri si decupam cu o forma biscuitii. Procedam la fel cu tot aluatul. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ei. Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc usor. Cand sunt gata, ii scoatem pe o tava si ii lasam sa se raceasca. Lipim cate doi cu crema de alune, apoi ii dam putin la rece. Sa aveti pofta! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ness si crema de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rocsi 1

14.03.2015, 21:05

Multumesc Lau

Rocsi 1

14.03.2015, 21:05

Daaaa, Alina

Rocsi 1

14.03.2015, 21:06

Multumesc Andra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello