Biscuiti cu ness si crema de alune

de Rocsi in Dulciuri, 12 Mar 2015 | 2840 vizualizari

 

O reteta de biscuiti grozava, se topesc in gura, o crema fina de alune...Ce sa mai palavragesc atata, sunt o mega bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 5 lg untura
  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 5 lg zahar
  • 2 pliculete ness
  • coaja rasa de portocala
  • 550 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 borcanel crema de alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ness si crema de alune:

Toate ingredientele trebuiesc scoase inainte de folosire, pentru a fi la temperatura camerei. Untul, untura, zaharul le mixam spuma, adaugam oul. Incorporam coaja rasa de portocala, praful de copt, ness-ul, sarea. Cernem faina, o punem treptat, amestecam cu o paleta pana se intareaste putin aluatul, apoi framantam cu mana pana terminam de incorporat toata faina.


Presaram pe masa de lucru faina. Rupem bucati de aluat, intindem foi subtiri si decupam cu o forma biscuitii. Procedam la fel cu tot aluatul. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ei. Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc usor. Cand sunt gata, ii scoatem pe o tava si ii lasam sa se raceasca. Lipim cate doi cu crema de alune, apoi ii dam putin la rece. Sa aveti pofta! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ness si crema de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rocsi 1

14.03.2015, 21:05

Multumesc Lau

Rocsi 1

14.03.2015, 21:05

Daaaa, Alina

Rocsi 1

14.03.2015, 21:06

Multumesc Andra

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Stelute cu scortisoara