Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 2229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de seminte de in;
  • 2 linguri de seminte de floarea soarelui;
  • 2 linguri de seminte de dovleac;
  • 2 linguri de seminte de susan;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • 1 lingura de zahar;
  • 1 lingurita de scortisoara;
  • un praf de sare;
  • 100 ml apa rece;
  • 100 g unt la temperatura camerei;
  • 250 g faina integrala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi:

– Amestecam ingredientele uscate.

– Untul si uleiul le incorporam in amestecul de seminte si faina.

– Se adauga apa si se framanta pana se formeaza un aluat cu o consistenta ferma.

– Cu ajutorul sucitorului/facalet :) se intinde o foaie subtire si se realizeaza formele dorite.

– Se baga la cuptor pentru 20-30 minute, pana se rumenesc frumos si uniform.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Raluca57 1

17.03.2015, 21:18

I-am incercat si sunt incantata. Nu sunt prea dulci, dar f aromati si crocanti. F F buni

mirela0911 1

26.03.2015, 11:34

RataciriCulinare 1

29.11.2015, 16:27

ma bucur Raluca 57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Mucenici "rasfatati"