Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 5747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de seminte de in;
  • 2 linguri de seminte de floarea soarelui;
  • 2 linguri de seminte de dovleac;
  • 2 linguri de seminte de susan;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • 1 lingura de zahar;
  • 1 lingurita de scortisoara;
  • un praf de sare;
  • 100 ml apa rece;
  • 100 g unt la temperatura camerei;
  • 250 g faina integrala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi:

– Amestecam ingredientele uscate.

– Untul si uleiul le incorporam in amestecul de seminte si faina.

– Se adauga apa si se framanta pana se formeaza un aluat cu o consistenta ferma.

– Cu ajutorul sucitorului/facalet :) se intinde o foaie subtire si se realizeaza formele dorite.

– Se baga la cuptor pentru 20-30 minute, pana se rumenesc frumos si uniform.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Raluca57 1

17.03.2015, 21:18

I-am incercat si sunt incantata. Nu sunt prea dulci, dar f aromati si crocanti. F F buni

mirela0911 1

26.03.2015, 11:34

RataciriCulinare 1

29.11.2015, 16:27

ma bucur Raluca 57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Îngheţată cu mentă şi ciocolată