Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 5574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de seminte de in;
  • 2 linguri de seminte de floarea soarelui;
  • 2 linguri de seminte de dovleac;
  • 2 linguri de seminte de susan;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • 1 lingura de zahar;
  • 1 lingurita de scortisoara;
  • un praf de sare;
  • 100 ml apa rece;
  • 100 g unt la temperatura camerei;
  • 250 g faina integrala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi:

– Amestecam ingredientele uscate.

– Untul si uleiul le incorporam in amestecul de seminte si faina.

– Se adauga apa si se framanta pana se formeaza un aluat cu o consistenta ferma.

– Cu ajutorul sucitorului/facalet :) se intinde o foaie subtire si se realizeaza formele dorite.

– Se baga la cuptor pentru 20-30 minute, pana se rumenesc frumos si uniform.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Raluca57 1

17.03.2015, 21:18

I-am incercat si sunt incantata. Nu sunt prea dulci, dar f aromati si crocanti. F F buni

mirela0911 1

26.03.2015, 11:34

RataciriCulinare 1

29.11.2015, 16:27

ma bucur Raluca 57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi rapide