Biscuiti cu unt

de BakeUpArtist in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 4538 vizualizari

 

Zic să întâmpinăm iarna cum se cuvine: cu ceva dulce și vesel!  

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt gras la temperatura camerei
  • 60 g zahar pudra
  • 260 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt:

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.

Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.

Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.

După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm.

Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.

 

Decorați după bunul plac.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spiralati